BU GÜNLERDE,   YENİ HOBİM DİKİŞ DİKMEK.HEM DE HİÇ ANLAMADIĞIM HALDE İNANILMAZ MERAK SALDIM.VE ÖĞRENMEMEM İÇİN BİR NEDEN YOK..

    BUNLAR, PAZARDAN ÇOK UYGUN FİYATA ALDIĞIM KUMAŞLARIM...EN PAHALISI 10 TL :)






VE  ÇOK  SEVDİĞİM PLİSE KUMAŞ.BUNUN RENGİ SİYAH NEDENSE FOTOĞRAFTA GRİ GİBİ ÇIKMIŞ....VE BELKİ İNANMAYACAKSINIZ    2 TL.YE ALDIM.


BU KUMAŞIMIN DA RENGİ SİYAH ASLINDA.FİYATI 5 TL.





3 yorum:

herşeyin bişeyi var dedi ki...

öncelikle hayırlı olsun kumaşların canıımmm...1. resimdeki üstten 2. kumaş birden gözümde yarasa kol bir bluz; 2.resimdeki alttan 2. kumaş da son günlerin modası olan dik yakalı bir gömlek olarak canlandı gözümde... pilise kumaşın derin v dekolteli yarım kollu bir bluz; en son kumaş da sanki uzuun diz hizasında biten uzun kollu bir tunik-ceket oluverdi birden bana ne oluyosa ;) seneye ben de gidicem bana büyük bir önder olacaksın bu konuda zira çok cesaretsizim ama dediğin gibi... öğrenmemek için hiçbir nedenim yok ;) kolaylıklar diliyorum mutlulukla giy burcuucm..ve de elbette ki SAĞLIKLA !!!

Kırmızı yağmurlar dedi ki...

teşekkür derim canım arkadaşım.öncelikle fikirlerinin benim için ne denli önemli olduğunu bilmeni istiyorum..ve fikrilerini paylaştığın için ayrıca teşekkürler sana...yüce gönüllü dostum ...

herşeyin bişeyi var dedi ki...

estafurullah burcum ne demek?? öpüyorum :)

Yorum Gönder